ВНИМАНИЕ! ПРОЧЕТИ, ЗА ДА НЕ ДОПУСНЕШ СКЪПОСТРУВАЩА ГРЕШКА!

АКО В ДРУГИ САЙТОВЕ И ФИРМИ ВИ БЪДАТ ПРЕДЛОЖЕНИ LAUNCH ПРОДУКТИ НА "ПО-ИЗГОДНИ" ЦЕНИ ОТ ПРЕДСТАВЕНИТЕ ТУК (ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ LAUNCH Europe GmbH), ВЕРОЯТНО СТАВА ДУМА ЗА ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЛИ НЕОТОРИЗИРАНИ ЗА ПРОДАЖБА В ЕВРОПА МОДЕЛИ! ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НАС ИЛИ ДИРЕКТНО КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ ОФИС ЗА СПРАВКА.

ФАЛШИВИТЕ LAUNCH ПРОДУКТИ ОБИКНОВЕНО СЕ ПРЕДЛАГАТ НА БЕЗУМНО НИСКИ ЦЕНИ ДО ТРИ ПЪТИ ПОД СТОЙНОСТТА НА ОРИГИНАЛА!!! При фалшивите модели качеството и използваните части са незадоволително "издържливи". Частите на подправените модели не съвпадат с частите на оригиналните. Помислете си дали може да се разчита на пиратите по отношение на най-важната част - софтуерната поддръжка. Не тествайте върху себе си пиратска продукция. Диагностичната техника е дългосрочно и бързо изплащащо се вложение, покрито с реална гаранция, когато е купена от официалния дистрибутор за страната - Актуатор Лабс ЕООД или чрез сайта ни www.Launch-bg.com.

ЧЕСТО СРЕЩАНИ ВИДОВЕ ИЗМАМИ С ПРОДУКТИ НА LAUNCH! Уредите на LAUNCH представляват пълни комплекти: мултиплексор (диагностична глава), оригинален противоударен таблет, допълнителни конектори и аксесоари, събрани в куфар или специализирана чанта (за по-малките уреди). Никога уредите LAUNCH не се продават "на парче" и нямат модел само диагностична глава. Често срещана практика в он-лайн измамните продажби е предлагането на диагностични конектори със софтуер на LAUNCH изпълнен с "невероятни опции и доживотни софтуерни ъпдейти". Няма как пиратските варианти да имат същите опции и реални възможности както оригиналните модели, коиито се опитват да имитират. Напоследък често срещана практика е сред некоректните търговци на фалшиви модели да "кръщават" с LAUNCH-X431 хардуерни диагностични куплунги от други марки, независимо че няма как производителите да имат въобще такива модели. В последните месеци често, модели произведени от THINKDIAG се "кръщават" LAUNCH X-431 4.0 от THINKDIAG. LAUNCH е марка със собствени модели и разработки. THINKDIAG също е марка със свои разработки, но двете не са прозвеждали никога продукти с общи имена и модели. Подобен сценарий се случва и при диагностични глави MUCAR. Още безумни и несъществуващи модели може да срещнете като X-431EasyDiag 2.0 / 3.0, iDiag, Golo, CarCare и MDiag. Следващата най-разпространена измама са преработените софтуери от "неизвестни копирачи на софтуер", чиито "продукти" са опасни за използване, нарушават доброто име на марката и претендират за реалните си възможности, въпреки че нямат такава основа за действие. Един от тези опасни и разпространени софтуери е DIAGZONE.

ЗАЩО ЦЕНИТЕ НА ОРИГИНАЛНИТЕ ПРОДУКТИ НА LAUNCH СА ТАКИВА? LAUNCH Tech Co Ltd. чрез LAUNCH Europe GmbH ДАВА 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ НА ВСИЧКИ СВОИ ПРОДУКТИ, ПРЕДСТАВЕНИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАЗАР, КАТО ГАРАНТИРА ВИСОКОТО ИМ КАЧЕСТВО И СЕРВИЗНА ПОДДРЪЖКА. Цената на уредите и машините е оправдана и имайки предвид, че LAUNCH Tech Co Ltd директно заплаща официални лицензионни такси към всички производители, чиито автомобилни марки поддържа и е в тясно сътрудничество с тях. За разлика от някои конкурентни марки, инжинерите на LAUNCH не налучкват, а получават информация директно от производителя и интегрират най-новото на пазара в продуктите на фирмата. За разработката на всеки нов модел, уред и машина фирмата влага милиони за тестване, като отскоро премести голяма част от отдела си по разработки и в Германия. 

ВСИЧКИ ОБНОВЛЕНИЯ НА LAUNCH УРЕДИТЕ се извършват директно он-лайн, чрез уреда след като сте регистрирали в сайта на производителя, a не чрез дискове или чрез специфични "настройки и пипане" при някой неизвестен "продавач". Когато уредът ви е оригинален и чисто нов, той трябва да се активира в сайта на производителя преди да можете да започнете ъпдейти. Оригиналните уреди не идват активирани!!! Стартирането на активацията е възможно да бъде извършено единствено след подаването на необходимата информация от официалния дистрибутор до централния европейски офис.

ОРИГИНАЛНИТЕ УРЕДИ LAUNCH  ЗА ЕВРОПА СЕ ПРОДАВАТ САМО ЧРЕЗ СЕРТИФИЦИРАНИ ДИСТРИБУТОРИ И НЕ СЕ ПРОДАВАТ В МРЕЖАТА ЧРЕЗ САЙТОВЕ И ПЛАТФОРМИ, КАТО E-BAY, AMAZON, ALIBABA, OLX.BG, EMAG.BG

НЕОТОРИЗИРАНИ САЙТОВЕ В БЪЛГАРИЯ, КОИТО ПРЕДЛАГАТ ФАЛШИВИ И НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ МОДЕЛИ ИЛИ СОФТУЕРНИ ЪПДЕЙТИ ЗА LAUNCH OT СЕРИЯТА X-431: obd2-bg.com, foxigy.bg, diagnostikabg.com, carsdiag.bg, avtodiagnostika.bg, sklad66.com, imoto.bg…

За допълнителна информация и въпроси пишете на Е-mail на Европейския офис на LAUNCH: info@launch-europe.de или се свържете с нас.