ВНИМАНИЕ!

АКО В ДРУГИ САЙТОВЕ И ФИРМИ ВИ БЪДАТ ПРЕДЛОЖЕНИ LAUNCH ПРОДУКТИ НА "ПО-ИЗГОДНИ" ЦЕНИ ОТ ПРЕДСТАВЕНИТЕ ТУК (ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ LAUNCH Europe GmbH), ВЕРОЯТНО СТАВА ДУМА ЗА ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЛИ НЕОТОРИЗИРАНИ ЗА ПРОДАЖБА В ЕВРОПА МОДЕЛИ! ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НАС ИЛИ ДИРЕКТНО КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ ОФИС ЗА СПРАВКА.

Фалшивите Launch продукти обикновено се предлагат на безумно ниски цени до три пъти под стойността на оригинала!!! При фалшивите модели качеството и използваните части са незадоволително "издържливи". Частите на подправените модели не съвпадат с частите на оригиналните. Помислете си дали може да се разчита на пиратите по отношение на най-важната част - софтуерната поддръжка. Не тествайте върху себе си пиратска продукция. Диагностичната техника е дългосрочно и бързо изплащащо се вложение покрито с реална гаранция, когато е купена от официалният вносител за страната - www.Launch-bg.com.

ЗАЩО ЦЕНИТЕ НА ОРИГИНАЛНИТЕ ПРОДУКТИ НА LAUNCH СА ТАКИВА? LAUNCH Tech Co Ltd. чрез LAUNCH Europe GmbH дава 2 години гаранция на всички свои продукти, представени на европейския пазар, като гарантира високото им качество и сервизна поддръжка. Цената на уредите и машините е оправдана и имайки предвид, че LAUNCH Tech Co Ltd директно заплаща официални лицензионни такси към всички производители, чиито автомобилни марки поддържа и е в тясно сътрудничество с тях. За разлика от някои конкурентни марки, инжинерите на LAUNCH не налучкват, а получават информация директно от производителя и интегрират най-новото на пазара в продуктите на фирмата. За разработката на всеки нов модел, уред и машина фирмата влага милиони за тестване, като отскоро премести голяма част от отдела си по разработки и в Германия. 

Всички обновления на LAUNCH уредите се извършват директно он-лайн, след като сте регистрирали в сайта на производителя, a не чрез дискове или при някой дилър. Когато уредът ви е оригинален и чисто нов, той трябва да се активира в сайта на производителя преди да можете да започнете ъпдейти. Оригиналните уреди не идват активирани!!!

ОРИГИНАЛНИТЕ УРЕДИ LAUNCH СЕ ПРОДАВАТ САМО ЧРЕЗ СЕРТИФИЦИРАНИ ДИСТРИБУТОРИ И НЕ СЕ ПРОДАВАТ В МРЕЖАТА ЧРЕЗ САЙТОВЕ, КАТО E-BAY, AMAZON, ALIBABA, OLX.bg или www.obd2-bg.com Е-mail на Европейския офис на LAUNCH: info@launch-europe.de В официалните страници за LAUNCH можете да откриете и черен списък с най-популярните сайтове, предлагащи фалшиви уреди на марката или можете да се свържете директно с нас за справка.