При нас можете да поръчате резервни части (кабели, куплунги, захранвания, батерии, куфари, корпуси и др), за Вашия оригинален уред или машина производство на LAUNCH.

  • Преди да закупите продукт на LAUNCH, прочетете общите гаранционни условия.  За подробности в раздел „Гаранция.
  • За повече информация вижте раздел „Антипиратство.

За всички диагностични уреди и тестери важи правилото да са закупени от LAUNCH Еurope GmbH и да се удостоверяват чрез фактура и документ от кого са закупени, извършва се и проверка за легалност на серийния номер преди да може да се сервизират или получат части за тях.

Всички продукти трябва да са закупени от официален представител на LAUNCH Еurope GmbH и да разполагат с валиден сериен номер, за да могат да бъдат обновявани и обслужвани в рамките на абонаментния план и гаранция, с които сте ги получили.

Закупуване на допълнителни софтуерни пакети и обновления за вашия X-431 уред: Ако имате желание да закупите допълнителен софтуерен пакет за вашия X431 базиран уред, трябва да направите запитване към нас чрез имейл, да опишете продукта и марката автомобил, за който ще бъде софтуера, и да представите сериен номер и фактура, доказателство за легалността на устройството.

За запитвания ползвайте нашите телефони и е-mail.

Адрес:

София, ул. Кръстьо Сарафов №47

Имейл адрес:

info@launch-bg.com

Телефон:

+ 359 885 572 347