18 години Опит

LAUNCH-BG е официално сертифициран дистрибутор на LAUNCH за България. Предлагаме пълната гама продукти на концерна, като основно сме съсредоточили дейността си върху разпространението и поддръжката на най-новите модели диагностични уреди, тестери, специални инструменти и сервизна техника, производство на LAUNCH.

Продуктите на LAUNCH, които предлагаме и цените, на които ги продаваме на българския пазар са съгласувани предварително изцяло с LAUNCH Europe GmbH.

LAUNCH Europe GmbH си запазва абсолютното право да изменя моделите, отстъпките, промоциите и цените на продуктите, които LAUNCH-BG продава. Всички цени в сайта са реални и съобразени с официалната ценовата политика на LAUNCH Europe GmbH.

В сайта на LAUNCH-BG се предлагат само оригинални продукти на LAUNCH, като някои продукти са на специална цена за българския пазар, съгласувана с LAUNCH Europe GmbH.

LAUNCH Tech Co LTD​ e основана в 1992 година в град Shenzhen близо до Hongkong (Китай)

  • LAUNCH Tech Co LTD​ e основана в 1992 година в град Shenzhen близо до Hongkong (Китай) и достига до нивото на предприятие специализирано във високите технологии. LAUNCH Tech Co LTD​ се специализира в изследванията и развитието на технологии приложими в сервизното оборудване и автомобилната диагностика.

LAUNCH Tech Co LTD​ притежава повече от 70 патента

Към момента, LAUNCH Tech Co LTD​ е един от най-големите производители на диагностично оборудване, тестери, сервизни крикове, машини за баланс и сходимост и др. Към днешна дата LAUNCH Tech Co LTD​ притежава повече от 70 патента.

Достъпна в цял свят

Още от началото на 1999 година, продукцията на LAUNCH Tech Co LTD​ е вече достъпна в цял свят и се използва широко в света на авто и сервизното оборудване и взема винаги участие във всички автомобилни международни изложения, от които има и няколко признателни награди за продуктите си.

Притежава 15 дъщерни фирми

В момента LAUNCH Tech Co LTD​притежава 15 дъщерни фирми (филиали) и повече 600 представители в над 120 страни включително и в България.

Launch Europe GmbH

Launch Europe GmbH e официалния и единствения офис на LAUNCH Tech Co Ltd. в Европа с правомощия:

  • Да представлява LAUNCH Tech Co Ltd. Да взима решения от името на LAUNCH Tech Co Ltd. за региона на Европа.
  • Да сключва и и прекратява договори за сътрудничество и дилърство от името на LAUNCH Tech Co Ltd. за региона на Европа.
  • Да избира дилъри и сервизни сътрудници, както и да им извършва одит от името на LAUNCH Tech Co Ltd. за региона на Европа.
  • Да определя дали даден уред или стока са в гаранция и подлежат ли на обслужване, замяна и отремонтиране.
  • Да отказва, каквато и да е гаранция и поддръжка на уреди чийто серийни номера не са действителни или унищожени , да заключва уреди според свое усмотрение ако се докаже за тях, че са клонирани, да отказва гаранция , замяна и доставка на резервни части за уреди които не са закупени законно, от европейския офис, не са предназначени за европейският пазар или ако за тях не са представени документи за гаранция и действителна фактура за закупуване и сериен номер, не са закупени от официален представители или дилър.
  • Да определя територията, на която даден представител или дилър имат право да продават продукцията на LAUNCH.
  • Да извършва производство и разработки на нови уреди, инструменти и съображения от името на LAUNCH Tech Co Ltd. за региона на Европа.